Hyppää sisältöön

Mausteinen punasipulihilloke

Makeankirpeä ja värikäs lisuke valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa.

Mausteinen punasipulihilloke

Ainekset

  • 3 punasipulia
  • 1 pieni valkosipulinkynsi
  • öljyä kuullottamiseen
  • 1 dl vettä
  • 3 rkl balsamicoa
  • 2  rkl sokeria
  • 1 kokonainen tähtianis
  • 1 kanelitanko
  • 1/3 tl kuivattua timjamia
  • maun mukaan suolaa

Valmistus

Valmistusaika: 40 minuuttia

  1. Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipulimurskaa pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisään vesi, balsamico, sokeri ja timjami.
  3. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hillomaiseksi. Mausta suolalla.

Nauti

Makeankirpeä ja värikäs lisuke ruokapöytään, valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.