Mausteinen punasipulihilloke
Ainekset
- 3 punasipulia
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- öljyä kuullottamiseen
- 1 dl vettä
- 3 rkl balsamicoa
- 2 rkl sokeria
- 1 kokonainen tähtianis
- 1 kanelitanko
- 1/3 tl kuivattua timjamia
- maun mukaan suolaa
Valmistus
Valmistusaika: 40 minuuttia
- Kuori ja viipaloi punasipulit ohuiksi renkaiksi.
- Kuullota sipuli ja valkosipulimurskaa pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisään vesi, balsamico, sokeri ja timjami.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hillomaiseksi. Mausta suolalla.
Nauti
Makeankirpeä ja värikäs lisuke ruokapöytään, valmistuu näppärästi muun kokkailun ohessa.